Voor wie is onze dagopvang bedoeld

Dagopvang “De Harmonie” is bedoelt voor mensen met beginnend geheugenverlies en dementie. Juist deze mensen zijn vaak nog niet toe aan een verblijf binnen de muren van een zorginstelling. Onze kleinschalige Dagopvang kan er dan voor zorgen dat zij toch nog langer thuis kunnen blijven wonen. Wij bieden u een gestructureerd aanbod van activiteiten aan in een prettige omgeving waarin uw wensen en behoeften centraal staan.

U bent op de maandag, en donderdag op een of beide dagdelen welkom. Bij voldoende animo zullen wij ook op andere dagen Dagopvang gaan bieden.

U bent samen met uw familie altijd welkom om eens op onze Dagopvang “De Harmonie” een kijkje te komen nemen. Zo kunt u zelf de kleinschaligheid en de sfeer ervaren en hierdoor een betere keuze maken binnen welke dagopvang u wilt verblijven. Indien u en uw familie hier behoefte aan heeft dan kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken voor een bezoek. Weet dat u en uw familie welkom zijn!

Ook voor mensen die eenzaam zijn, behoefte hebben aan dagstructuur en sociale contacten wordt er Dagopvang geboden op andere dagen. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over ons? Of wilt u meer weten over Dagopvang “De Harmonie” zelf? U kunt ons vrijblijvend bereiken op 06 - 18 11 88 82, 026 - 321 10 39 of ga naar contact.


Ga naar contact

Dagopvang "De Harmonie"

M: 06 - 18 11 88 82
T. 026 - 321 10 39
E: info@deharmonie-wonenmetzorg.nl

KvK nummer: 50463489

Ons adres
Akkerwindestraat 1 512
6832 CR Arnhem