Praktijkopleider

Binnen ons Woon- en Zorghuis en Dagopvang “De Harmonie” werkt een Praktijkopleider / Verpleegkundige ( erkend diploma niveau vier) die tevens ook werkbegeleidster is. Zij ondersteund stagiaires en leerlingen die een opleiding tot Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2), Verzorgende IG (niveau 3) en Verpleegkundige (niveau 4, 1e en 2e leerjaar) volgen.

De Praktijkopleider

De Praktijkopleider zorgt voor een goed en prettig leerklimaat waarin de stagiaires en leerlingen hun competenties kunnen behalen en zo uit kunnen groeien tot een volwaardige zorgprofessional. Zij zorgt voor sturing en continuïteit in het leerproces van stagiaires en leerlingen en laat voorbeeldgedrag zien. Zij heeft regelmatig gesprekken met de stagiaires en de leerlingen waarbij ook de begeleider van school aanwezig zal zijn. Hierdoor wordt de voortgang van het leerproces van de stagiaires en de leerlingen consequent geëvalueerd en indien nodig aangepast.

Wij zijn SBB ( BEROEPSONDERWIJS & BEDRIJFSLEVEN )  erkend en bieden stageplaatsen en leerplaatsen aan. U kunt ons terugvinden op de SBB site om zo inzicht te krijgen voor welke opleidingen wij gecertificeerd zijn. Indien u hier nog vragen over heeft dan kunt altijd met de Praktijkopleider binnen
“De Harmonie” contact opnemen voor een oriënterend gesprek.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over onze Praktijkopleider? Of wilt u meer weten over Woon- en Zorghuis “De Harmonie” zelf? U kunt ons vrijblijvend bereiken op 06 - 18 11 88 82, 026 - 321 10 39 of ga naar contact.


Ga naar contact

Woon- en zorghuis "De Harmonie"

M: 06 - 18 11 88 82
T. 026 - 321 10 39
E: info@deharmonie-wonenmetzorg.nl

KvK nummer: 50463489

Ons adres
Huissensestraat 238-9
6833 JH Arnhem