Over ons

Wij zijn Gerrie en Henk, Zorgondernemers van Woon- en Zorghuis en Dagopvang “De Harmonie”.
Ik ( Gerrie ) heb jarenlang ervaring opgedaan met mensen met geheugenverlies en dementie, ook als mantelzorger en vrijwilliger. Nu werk ik als Verpleegkundige / Gerontologie & Geriatrie en  Praktijkopleider binnen ons eigen Woon- en Zorghuis. Ik ( Henk ) heb veel ervaring opgedaan als mantelzorger en vrijwilliger met mensen met dementie. Nu ben ik werkzaam binnen onze eigen Woon- en Zorghuis en Dagopvang "De Harmonie"

Onze visie

Binnen ons Woon- en Zorghuis “De Harmonie” staat belevingsgerichte zorg en familieparticipatie voorop. Het wonen en de zorg wordt geleverd vanuit de wensen en behoeften van u als bewoner en uw familie. Door de kleinschaligheid zullen u en uw familie zich veiliger voelen en wordt het samenwonen met anderen als plezierig ervaren.

Onze medewerkers

Alle medewerkers binnen “De Harmonie” zullen u en uw familie met respect behandelen. Ongeacht uw afkomst, geloofsovertuiging en ziektebeeld. Iedere bewoner is voor ons uniek en samen met u en uw familie willen wij proberen een goede bijdrage te leveren aan uw kwaliteit van leven.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over ons? Of wilt u meer weten over Woon- en Zorghuis “De Harmonie” zelf? U kunt ons vrijblijvend bereiken op 06 - 18 11 88 82, 026 - 321 10 39 of ga naar contact.

Ga naar contact

Woon- en zorghuis "De Harmonie"

M: 06 - 18 11 88 82
T. 026 - 321 10 39