Stage lopen

Binnen Woon- en Zorghuis en Dagopvang “De Harmonie” willen wij graag stagiaires en leerlingen opleiden tot een goede en volwaardige zorgprofessional. Wij zijn SBB ( BEROEPSONDERWIJS & BEDRIJFSLEVEN )  gecertificeerd voor de opleidingen Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2), Verzorgende IG (niveau 3) en Verpleegkundige (niveau 4, 1e en 2e leerjaar) volgen. Ook voor de opleidingen voor Maatschappelijke en Sociale Dienstverlening zijn er mogelijkheden binnen “De Harmonie”. Dit valt ook onder de certificering van het SBB

Meer informatie

Voor meer informatie over het volgen van een stageperiode/leerplek binnen “De Harmonie” verzoek ik u contact op te nemen met “De Harmonie”. We kunnen dan in een gesprek de mogelijkheden bespreken met betrekking tot het kunnen opleiden van stagiaires en leerlingen en het aanbieden van een stage/leerplaats.

Het opleiden van stagiaires en leerlingen is voor “De Harmonie” erg belangrijk omdat wij als zorgprofessionals hier ook weer van leren en het ons scherp houdt. Daarnaast is het een hele uitdaging stagiaires en leerlingen te zien groeien in hun functioneren als zorgprofessional.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over ons? Of wilt u meer weten over Woon- en Zorghuis “De Harmonie” zelf? U kunt ons vrijblijvend bereiken op 06 - 18 11 88 82, 026 - 321 10 39 of ga naar contact.


Ga naar contact

Woon- en zorghuis "De Harmonie"

M: 06 - 18 11 88 82
T. 026 - 321 10 39
E: info@deharmonie-wonenmetzorg.nl

KvK nummer: 50463489

Ons adres
Huissensestraat 238-9
6833 JH Arnhem